boerderij het dommeltje

Wij verzorgen het graag voor u. Van een uurtje boerengolf tot een compleet dagprogramma met trekker.

Dierenweide T Wikkie Empel
Dierenweide T Wikkie Empel

Deze boerderij is een ideale locatie voor een vrijgezellenfeest personeelsfeest bedrijfsuitje familiedag of schooluitje.

. Maatschappelijk Sociaal verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. In een gemoedelijke Brabantse sfeer bieden ze diverse activiteiten aan voor alle leeftijden en doelgroepen. Boerderij t Dommeltje is een gemoedelijke en landelijk gelegen boerderij in het Brabantse Boxtel. Kom lekker genieten van het laatste zomerzonnetje op ons terras.

6262 vind-ik-leuks 96 personen praten hierover 5462 waren hier. Al meerdere bruidsparen stapten bij ons in het huwelijksbootje. Dit gebeurt in een ambachtelijke rookoven waardoor het vlees heerlijk mals en sappig blijft en dus zijn beste smaak behoudt. T Dommeltje is een echte boerderij waar het dagelijks leven van onze 50 koeien gewoon door draait.

Bij Boerderij t Dommeltje kunt u genieten van een heerlijk buffet met vlees van eigen boerderij. T Dommeltje is een echte boerderij waar het dagelijks leven van onze 50 koeien gewoon door draait. Helaas is er een ernstige brand geweest bij Boerderij t Dommeltje en kan deze locatie voor nu niet langer aangeboden op BuitenBusinessnl. Van een uurtje boerengolf tot een compleet dagprogramma met trekker rijden en een echte koe melken.

Tijdens jouw verblijf draait het leven van onze koeien gewoon door. Excuses voor het ongemak. Boerderij het Dommeltje. Al meerdere bruidsparen stapten bij ons in het huwelijksbootje.

In een gemoedelijke Brabantse sfeer bieden wij diverse activiteiten aan voor alle leeftijden en doelgroepen. Wil je toch vergaderen in de omgeving van Boerderij t Dommeltje in Boxtel. Sociaal Maatschappelijk verantwoord. September 21 at 407 AM.

Dit kan het hele jaar door voor groepen van 10-500 personen. Het heerlijke vlees van eigen boerderij wordt low en slow op eigen houtje uit ons. Van een uurtje boerengolf tot een compleet dagprogramma. BOXTEL - Bij activiteitenboerderij t Dommeltje aan de Hoog Munsel in Boxtel woedde vrijdag een grote brand.

Brand bij boerderij t dommeltje Wegens een grote brand afgelopen december zijn wij helaas gesloten. We zijn momenteel weer druk bezig met de voorbereidingen voor de wederopbouw zodat we jullie zo snel mogelijk de service kunnen bieden die jullie van ons gewend zijn. Boerderij het Dommeltje Boxtel gemeente. Onze boerderij is dan ook een officiële trouwlocatie.

Hier zijn wij in 2004 boerengolf bij gaan aanbieden. Ze bieden diverse out- en indooractiviteiten aan voor alle leeftijden en doelgroepen. Wij hopen Boerderij t Dommeltje vanaf 2021 weer te verwelkomen op onze website. Over Boerderij t Dommeltje.

T Dommeltje is een echte boerderij waar het dagelijks leven van onze 50 koeien gewoon door draait. Van een uurtje boerengolf tot een compleet dagprogramma. Gezellige echte boerderij voor de leukste groepsuitjes van jong to oud. Bij boerderij t Dommeltje hebben wij alle ingrediënten in huis voor een geslaagd dag- enof avondprogramma.

T Dommeltje is een echte boerderij in hartje Brabant. Alles onder een dak. Boerderij het Dommeltje Boxtel gemeente. Er zijn volgens de politie geen gewonden gevallen.

De rest van de week zijn wij gewoon geopend van woensdag tot en met zaterdag vanaf 1130 uur. Deze staan in onze diervriendelijke stal welke de strengste milieueisen ruim overtreft dit is een prachtige beleving voor mens en dier. We vinden het belangrijk dat het bruidspaar zich thuis voelt en staan open voor jullie persoonlijke twist. Het is allemaal mogelijk op onze gemoedelijke Brabantse boerderij in het.

Deze zondag zijn wij gesloten vanwege een besloten feest. Over Boerderij t Dommeltje. Het heerlijke vlees van eigen boerderij wordt low en slow op eigen houtje uit ons berkenbos bereid. Vele organisaties zoals Phillips Rabobank ASML VDL Oriëntal Interpolis Brabant water Waterschap zorginstanties provincies en gemeenten vonden hun weg al naar de gezelligste boerderij van Brabant.

Je kunt dus altijd zien hoe het eraan toe gaat in het leven van de moderne boer zijn gezin en de koeien natuurlijk. Uiteraard is het ook mogelijk om de dag af te sluiten met een borrel. In een gemoedelijke Brabantse sfeer bieden wij diverse activiteiten aan voor alle leeftijden en doelgroepen. De boerderij voor een dagje uit een lekkere lunch of een feestje.

Zo is t Dommeltje 20 gasloos geworden wekken wij groene stroom op met 1350m² aan zonnepanelen op het dak. Op de boerderij ontmoet je boer John en zijn familie zij heten je graag welkom op t Dommeltje. In een gemoedelijke Brabantse sfeer bieden wij diverse activiteiten aan voor alle leeftijden en doelgroepen. Van origine is boerderij t Dommeltje een boerderij met 65 melkkoeien en 60 jonge koeien en kalfjes.

Met 3 partytentjes van de Gamma zijn we enthousiast aan het avontuur. Informatie over Boerderij t Dommeltje Boxtel.

Spelen Bij T Heike Nuland
Spelen Bij T Heike Nuland
Dierenweide T Wikkie Empel
Dierenweide T Wikkie Empel
Museumhetvalkhof Nijmegen Moderne Kunst Archeologie Kunst
Museumhetvalkhof Nijmegen Moderne Kunst Archeologie Kunst
Spelen Bij T Heike Nuland
Spelen Bij T Heike Nuland
Boerderij T Dommeltje
Boerderij T Dommeltje
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama

Comments